Næring

Foldrøy har ein praktisk plassering med tanke på avstand til dei to sentrumskjernene Bremnes og Leirvik innafor 17 min køyring i kvar si retning. Avstanden til Rubbestadneset er om lag 10 min med bil. 

Men, vel så kjekt er det når bedrifter ønskjer å ha sin base på Foldrøy. Les meir om dei under.

tubilah.JPG

Tubilah

"Tubilah jobber for å produsere kveite av aller høyeste kvalitet og for å røkte kveita på en framtidsretta og innovativ måte. Vi har fokus på fiskehelse og miljøet rundt oss, og er de første i Norge som produserer kveite i lukka systemer i sjø.
Vi vil at du skal få oppleve kveita på sitt ferskeste og sitt aller mest smakfulle."

www.tubilah.no

Kari Berger Galleri

Kari har verkstad og galleri på Foldrøy, Gjerdsåsveien 4,

Der er ein velkomen til å sjå kva ho lager.

Les meir på galleriets Facebook-side her.

Shakti Yoga

Shakti yoga er et nytt yogastudio på Bømlo. Vi ønsker å samle og skape et yogamiljø for alle som liker eller er nysgjerrig på yoga. Enten du ønsker å utfordre deg selv eller om du er vant til å gjøre yoga jevnlig.

Velkommen til Vinyãsa og Yin yoga kurs / klasser i trivelige lokaler på Bømlo - Foldrøyhamn. Er du klar for å leve lettere i kropp og sinn? Og bli bedre kjent med din egen kropp og ditt indre liv? La oss sammen skape et hyggelig yogamiljø. Slipp deg løs og ha det gøy på matten. Ved jevnlig praktisering vil du kunne oppleve å være mentalt og fysisk sterkere og bli en bedre versjon av deg selv.

Alle er hjertelig velkommen!

https://www.shaktiyoga.no/